Nieuws

Samen Ondernemen in Aalsmeer

Samen Ondernemen in Aalsmeer

2016 werd besproken en de nieuwe economische agenda voor 2017 gepresenteerd aan de hand van de uitgave Economische Agenda 2016-2020, door wethouder Ad Verburg uitgereikt aan Ondernemend Aalsmeer.


De nieuwe Accountmanager Bedrijven van de gemeente, Wendy Masselink, werd voorgesteld aan alle aanwezigen.


Ondernemend Aalsmeer introduceerde de ontwerper  Tobias Rothe, welke de 'Landmarks Aalsmeer Bloemen en Waterdorp’ presenteerde. Klik hier voor de presentatie.


De beide deelsessies Economie, Recreatie en Toerisme, kenmerkten zich door levendige discussies tussen wethouders, Ondernemend Aalsmeer en ondernemers. Klik hier voor het uitgebreide verslag


Wethouder Jop Kluis lichtte toe dat vanuit de Recreatie & Toerisme agenda dit jaar een bedrag van €10.000, - beschikbaar is voor goede ideeën die bijdragen aan de doelstelling: meer bezoekers naar Aalsmeer te trekken.


 


Het fonds kan op 2 manieren worden ingericht:een subsidiefonds waar een aanvraag kan worden ingediend of een prijsvraag waarbij een1e, 2e of 3e prijs kan worden gewonnen. De deelnemers van de sessie geven de voorkeuraan de 2e variant.


Wethouder Jop Kluis gaf aan dat meer bekend zal worden gemaakt over hoe de prijsvraag eruit komt te zien tijdens de workshop product- en arrangement ontwikkelen op 8 mei aanstaande.


 


Klik hier voor de presentatie en agenda Economie


Klik hier voor de presentatie Recreatie & Toerisme


Klik hier voor een overzicht van de geplande acties en projecten

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Volg ons ook via: