John Jansen neemt afscheid van Ondernemend Aalsmeer

Oud-burgemeester Jeroen Nobel en wethouder Economische Zaken Robert van Rijn namen onlangs afscheid van John Jansen. John Jansen draagt het voorzitterschap van Ondernemend Aalsmeer over aan Hugo van Luling en Debbie Borst.

John Jansen is sinds 2014 het gezicht van Ondernemend Aalsmeer. Hij zette samen met voormalig wethouder Ad Verburg Ondernemend Aalsmeer op de kaart en zorgde voor een nieuwe focus en hernieuwd elan.

Belang ondernemers

“John heeft zich enorm ingezet in de oprichting- en startjaren voor Ondernemend Aalsmeer, ik ben hem voor zijn pioniersinzet erg dankbaar”, aldus wethouder Economische Zaken Robert van Rijn. “John heeft naast het belang voor de Aalsmeerse ondernemers ook altijd goede contacten met de gemeente onderhouden. We gaan nu met de nieuwe voorzitters, Debbie Borst en Hugo van Luling, een volgende fase samen invulling geven.”

Floriworld

John Jansen: “Ik deed het voorzitterschap van Ondernemend Aalsmeer met veel plezier en passie, maar het is tijd om het stokje door te geven. Met het toekomstige Floriworld heeft Aalsmeer goud in handen. We moeten er samen voor zorgen dat we Floriworld economisch koppelen aan Aalsmeerse bedrijven en toerisme. Zo kunnen we Aalsmeer nog meer op de kaart zetten. Graag blijf ik mij hiervoor inzetten.”

Share This