Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lijsttrekkersdebat Landelijk Noord-Holland voor agrarische sector

14 maart @ 19:30

Op 14 maart 2019 organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen. Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 14 maart bij het Clusius College in Alkmaar.

De lijsttrekkers van 6 vooraanstaande partijen in de provinciale politiek gaan met elkaar, en met jullie, in debat over actualiteiten in het landelijk gebied. Benieuwd naar de plannen die je politieke partij heeft voor de agrarische sector? Met scherpe stellingen zullen de verschillende politici aan de tand worden gevoeld.

Uw stem is belangrijk
Op 20 maart gaan we naar de stembus. Dan zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen. Voor agrarisch ondernemers is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energie transitie en klimaat.

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening!
Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen? Kom dan naar het lijsttrekkersdebat ‘Landelijk Noord-Holland’ in Alkmaar.

Locatie

Clusius College
Drechterwaard 10
Alkmaar, Netherlands

Organisator

GreenPort NoordHollandNoord
Telefoon:
088-1237777
E-mail:
info@greenportnhn.nl
Website:
https://www.greenportnhn.nl/