Medio 2020 starten de werkzaamheden aan de Hoogwaardige OV-verbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg, tussen Uithoorn, Aalsmeer en Schiphol-Zuid: HOVASZ. Aannemer Dura Vermeer voert in opdracht van de provincie Noord-Holland de werkzaamheden uit.

Op dinsdag 19 november 2019 organiseert aannemer Dura Vermeer tussen 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst over project HOVASZ. Omwonenden, ondernemers, weggebruikers en andere geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de plannen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg.

De provincie is samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en Vervoerregio Amsterdam ook aanwezig om vragen over HOVASZ te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Aalsmeer, aan het Raadhuisplein 1 te Aalsmeer. Aanmelden is niet nodig.

Datum: dinsdag 19 november 2019
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Aalsmeer
Adres: Raadhuisplein 1, Aalsmeer

Start aanleg HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid
De daadwerkelijke aanleg van HOVASZ start medio 2020 en is eind 2021 afgerond. Voorafgaand worden er vanaf begin 2020 al de eerste zichtbare werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verleggen van kabels en leidingen, het kappen van bomen en plaatsen van voorbelasting.

Tijdens de inloopbijeenkomst kan de aannemer u meer vertellen over de voorbereidende werkzaamheden, de werkzaamheden tijdens de aanleg van HOVASZ en de verschillende faseringen.

Share This