Ondernemend Aalsmeer en lokale ondernemers steunen de organisatie van DownTown Ophelia ook dit jaar weer. DownTown Ophelia vraagt op een bijzondere wijze aandacht voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. Zij staan op de tweede editie van DownTown Ophelia op 2 juni 2018 in het middelpunt. In de winkels, bij de kappers, de horeca en op straat werkt en helpt dit speciale personeel. De organisatie en de lokale ondernemers willen hiermee laten zien dat mensen met het Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking zeker ook mogelijkheden en talenten hebben en ook op de arbeidsmarkt een kans moeten krijgen.

Meer tijdens DonwTown Ophelia

Maar er is die dag meer te doen in de Ophelialaan, die speciaal voor dit evenement bij de winkels verkeersvrij is gemaakt. Een braderie, een podium met optredens en modeshow, creatieve en actieve workshops, kinderspelletjes, springkussens, schminken, kinderboerderijdieren, brandweer, fotoshoots, hapjes en drankjes en nog veel meer. Diverse bestuursleden van Ondernemend Aalsmeer zullen als vrijwilliger deze dag ook hun bijdrage leveren tot een geslaagd evenement.

Aan het evenement van maart 2017 werd een goed doel gekoppeld en dat was de Stichting Downsyndroom (SDS). De SDS werd verblijd met een bedrag van € 2.103,17. Dit jaar, 2018, is het goede doel: Leerwerkcentrum GewoonDOEN! van Stichting Ons Tweede Thuis. Interesse om hieraan bij te dragen? Mail naar info@downtownophelia.nl.

Share This