Nieuws

Aalsmeer Inzicht, 3e bijeenkomst

Aalsmeer Inzicht, 3e bijeenkomst

 

 


Mede namens Gemeente Aalsmeer nodigen wij je van harte uit voor de derde bijeenkomst van Aalsmeer in zicht op 30 oktober in het Dorpshuis Kudelstaart.


We willen graag weten hoe jij de toekomst van Aalsmeer ziet in een snel veranderende wereld. Welke ontwikkelingen komen er op ons af? Waar liggen de kansen en uitdagingen? Klik hier om je aan te melden!


Waar gaat de bijeenkomst over? Hoe verandert de wereld Aalsmeer? Aalsmeer is door de bloemenhandel en haar gunstige ligging vlakbij Amsterdam en Schiphol een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Door de toenemende digitalisering en verbeterde infrastructuur wordt de onderlinge verbondenheid regionaal en wereldwijd versterkt. Amsterdam en omliggende gemeenten groeien steeds meer naar elkaar toe en vormen tezamen een dynamische metropoolregio. Een metropoolregio die concurreert met Rotterdam en Den Haag, maar ook met Londen, Parijs en Dubai. Een metropoolregio die niet alleen economisch zindert, maar naar verwachting nog wel even doorgroeit, omdat mensen er graag werken, wonen, leven en recreëren. Hoe ziet die metropoolregio er dan uit? Welke kansen en uitdagingen liggen er in Aalsmeer, als dorp en als onderdeel van de metropoolregio? Daar gaat de derde bijeenkomst van Aalsmeer in zicht over.


Het programma 19:30 - Inloop 


- Inleiding door Prof. dr. Henri de Groot 


22:00 - Afsluiting met een drankje


Doe mee. Praat mee. 


 


Klik hier om je aan te melden!


Locatie: het Dorpshuis in Kudelstaart.


Adres: Kudelstaartseweg 239, Kudelstaart. 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina:

Volg ons ook via: