Greenport Aalsmeer nodigt u van harte uit voor de officiële opening van Aalsmeer Flower Festival op vrijdag 14 juni. Het is de feestelijke start van de zesde editie van het festival dat bezoekers verrast met de nieuwste trends in bloemdesign en deze verbindt met kunst, design en food.

 

Mariska Foppen, voorzitter van Aalsmeer Flower Festival, opent de bijeenkomst om 16.00 uur in het Flower Art Museum.Hierna inspireert Rob Baan, directeur van Koppert Cress, de aanwezigen met het verhaal over zijn bedrijf en het concept Rob & Bob: het gezondste en duurzaamste bedrijfsrestaurant van Nederland.

Jaap Bond, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland en voorzitter van de Stuurgroep Greenport Aalsmeer verricht de officiële opening. Daarna kunt u onder het genot van een hapje en drankje al het moois in het Flower Art Museum bewonderen waaronder een fleurig voorproefje van de interactieve video-installatie MAPP van kunstenaarsduo AlexP.

 

Wanneer? 14 juni 2019

Tijdstip? Inloop vanaf 15.30 uur – start bijeenkomst om 16.00 uur

Waar? Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer*

(t.o. de watertoren), het museum heeft beperkt parkeerruimte, u kunt ook parkeren bij het iets verderop gelegen Surfeiland en in de Beethovenlaan.

Entree? Op uitnodiging

 

Meld u snel aan via: https://bit.ly/2JFNBzH
Wij hopen u op 14 juni te mogen begroeten!

 

 

 

Share This