Afgelopen 20 november was de Dag van de Ondernemer, als alternatief voor de Onderneming van het Jaar verkiezing, een mooi en inspiratievol alternatief programma voor en door ondernemers opgezet. Helaas kan dit programma door de huidige coronabeperkingen niet door gaan.

De opzet van de dag was om kennis te delen, ondernemers te inspireren en te kijken bij elkaar achter de schermen om zo van elkaar te leren en de verbinding met elkaar aan te gaan. Deze verbinding en het kijken achter de schermen is moeilijk te bereiken in een online versie. De organisatie heeft daarom uiteindelijk toch gekozen om de dag niet online te plannen, maar te verzetten naar voorjaar 2021.

Wouter de Vries, de kersverse nieuwe voorzitter van Ondernemend Aalsmeer: “ We hadden als organisatie acht mooie bedrijven bereid gevonden om hieraan mee te werken: FloriWorld, Jac. Kooij, Ubink, Feadship De Vries, De Meerse Accountants, Van Vliet Containers, Bouquetnet en The Beach. En we waren ontzettend blij met deze mooie locaties! Hierdoor konden we bezoekers spreiden over een aantal locaties en diverse inspiratie sessies aanbieden. Kennissessies gegeven door diverse organisaties, die ons heel interessant en zoals gezegd inspirerend leken voor ondernemers.”

“Door alle strengere corona maatregelen de laatste paar weken, hadden wij het event omgeturnd tot een online versie. Maar deze week hebben wij hier nog eens kritisch met elkaar naar gekeken en toch besloten om het evenement te verzetten.” Aldus de voorzitter van Ondernemend Aalsmeer.

Nieuwe datum

De organisatie bestaande uit Ondernemend Aalsmeer, het bedrijfsleven en de gemeente Aalsmeer hoopt nu in het voorjaar van 2021 de dag ‘live’ op de genoemde locaties kunnen houden. Dit kan dan gelijk een mooie aftrap zijn naar de ondernemersverkiezing die in november 2021 in de planning staat.

Share This