De Glazen Tulp is terug. Vanaf 1 tot en met 10 november 2019 kunt u digitaal stemmen op de opvallendste marktintroducties. En tijdens de Trade Fair in Aalsmeer brengt u live uw stem uit. De sector beslist!

Wat je met passie kweekt, zet je met zorg in de markt. Dat geldt zeker voor de introductie van noviteiten en concepten. Als kopers kun je je bovendien onderscheiden met het nieuwste-van-het-nieuwste.
Daarom gaat Royal FloraHolland weer van start met het actief laten zien van nieuwe producten en innovatie. Met als bloem op de taart de Glazen Tulp Award 2020. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorieën:

  • Snijbloemen
  • Concepten
  • Kamerplanten bloeiend
  • Kamerplanten groen
  • Tuinplanten

Stem mee!

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer op 6 tot en met 8 november 2019 presenteren we de noviteiten die in aanmerking komen voor de Glazen Tulp 2020. Daar kunt u ter plekke digitaal stemmen op uw favoriete product per categorie.

Ook kunt u vanaf 1 tot en met 10 november online uw stem uitbrengen. In de twee stemformulieren hieronder vindt u per categorie de producten met foto waaruit u kunt kiezen.

Vakjury

Na de stemronde gaan de noviteiten met de meeste stemmen door naar de vakjury. Die komt op 3 december bij elkaar. Na een presentatie van de populairste producten, kiezen de juryleden per categorie de beste uit.

Uitreiking 16 januari 2020

Op donderdag 16 januari 2020, tijdens het Nieuwjaarsevent, maken we de winnaars bekend van de Glazen Tulp Award 2020. Dat gebeurt in de Studio’s Aalsmeer. Royal FloraHolland nodigt hiervoor alle relaties uit de sierteeltsector uit.

Share This