UITNODIGING
MVO MEET & GREET

Wanneer: maandag 14  januari 2019
Hoe laat: van 16.00 uur tot 18.30 uur
Waar: Groenland B.V., Japanlaan 15, Greenpark Aalsmeer
Aanmelden: op http://www.mvoplatformaalsmeer.nl/contact/

Op 14 januari 2019, in de week van de Circulaire Economie, zijn we met de MVO Meet & Greet te gast bij Groenland B.V., bekend van de bedrijven Celieplant, Bouquetnet en Bloominess. Stuk voor stuk toonaangevende innovatieve bedrijven in de bloemen- en plantensector, waar ecologisch bewustzijn, circulair ondernemen  en maatschappelijke betrokkenheid voorop staan. Dé kans om bij één van de circulaire koplopers in Aalsmeer in de keuken te kijken en ideeën op te doen voor je eigen bedrijf.

Algemeen directeur John Celie en commercieel directeur Peter Janmaat laten ons op 14 januari 2019  graag in hun nieuwe duurzame bedrijfspanden op Greenpark Aalsmeer zien hoe ze invulling geven aan circulair ondernemen. Ga met hen in gesprek over hun keuzes, wat het ze brengt en wat je er zelf mee kunt in jouw bedrijf.

Een voorproefje: Groenland produceert geen afval, alles wordt hergebruikt. Gebruikte grondstoffen zijn ecologisch verantwoord. Toeleveranciers worden geselecteerd op duurzaamheid. Met meer dan 2.000 zonnepanelen op ieder pand wordt duurzame zonnestroom opgewekt voor koeling en verwerking. In de bedrijfskantine wordt vers gekookt. Er wordt voor alle medewerkers gewerkt met een vitaliteitsplan waarbij ook gebruik gemaakt wordt van de eigen fitnessruimte met personal trainers. Het buitenterrein is groen ingericht en zo min mogelijk verhard voor een natuurlijke waterberging. De bijen van het bedrijfseigen bijenhotel smullen in de zomer van wilde bloemen en bloeiende struiken.

Jij komt toch ook? Het is een goede tijdsinvestering want duurzaamheid loont! Laat het ons snel weten, zodat we een plaats voor je kunnen reserveren.

Is deze bijeenkomst wellicht ook interessant voor een collega ondernemer in Aalsmeer of Kudelstaart? Stuur de uitnodiging gerust door!

Op 29 oktober jongstleden waren we te gast bij de Loogman Groep. Zie hier het verslag.

Tot de 14e!

MVO Platform Aalsmeer

Share This