Bericht van wethouder Van Rijn over het coronavirus

De impact van het coronavirus is direct voelbaar en zichtbaar in onze Aalsmeerse economie. Met meer dan 3000 bedrijven in onze gemeente hebben we één van de hoogste ondernemingsdichtheden van het land. Van bloemenveiling tot ZZP-er, van botenbouwers en jachthavens tot het restaurant op de hoek. In elke sector zijn de gevolgen van het coronavirus inmiddels merkbaar. Ik voel met u mee en wil u een hart onder de riem steken. Bekijk hier de gehele berichtgeving.

 

Informatie coronavirus bedrijven

De gemeente heeft alle relevante informatie voor bedrijven op een rij gezet. Zodra er weer nieuwe informatie volgt, wordt dit op deze pagina toegevoegd.

Veelgestelde vragen
Gemeente Aalsmeer volgt de landelijke richtlijnen van het Rijk. Het Rijk is bezig met regelingen voor ondernemers en zelfstandigen. In het overzicht met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over het coronavirus. Ga naar Veelgestelde vragen coronavirus voor bedrijven.

 

Phishing mails

Wees extra waakzaam de komende periode voor phishing mails, spookfacturen, CEO fraude, belletjes vanuit het buitenland enzovoort. Er is een toename geconstateerd van e-mails, sms’jes, whatsapp berichten die zogenaamd verzonden zijn door het RIVM, de bank, het Rode Kruis en dergelijke. Ga naar bericht over phishing mails.

Share This